Het Geheim van het Zuiden Wildzang Eivoer

Artikel 2 van 8
€ 6,00 (inclusief btw)

Nieuw: Het geheim van het Zuiden

Al decennia lang wordt in Zuid-Limburg op ambachtelijke wijze eivoer gemaakt. Dit enkel voor de locale markt. Deze eivoeders worden zeer gewaardeerd door de kwekers en vooral de vogels. Dit laat zich zien in de kwaliteit van de vogels, die vele kampioenen brachten.

Vanaf heden wordt “Het geheim van het Zuiden” onthuld, alleen is er 1 voorwaarde: Het eivoer wordt nog altijd op ambachtelijke wijze handmatig gemaakt in Zuid-Limburg. Dit zal ook altijd zo blijven wat u terug ziet in uitstekende kwaliteit eivoer, kant-en-klaar om te voeren. Door een unieke bereiding is dit eivoer altijd rul. Met een geur dat u er bijna zelf aan begint te eten! Eivoer, zoals onze vogels het graag hebben!

Wildzang eivoer is speciaal samengesteld voor europese cultuurvogels. Dit eivoer is ontwikkeld in het Zuiden en wordt al decennia lang gevoerd.
Het ultieme doel was: een eivoer maken dat zorgt voor een goede kweek, met kwalitatief goede jongen en dat lang licht rul blijft zodat de vogels het blijven opnemen. Droog eivoer wordt minder gegeten door vogels. Elk jaar werd na lange discussie door de kwekers de samenstelling iets veranderd, totdat iedereen tevreden was. Na een formule te hebben dat het eivoer lang rul blijft, moest het eiwit hoger. Dit voor een betere groei van de jongen, er werden insecten aan toegevoegd. Voor sterkere jongen werden er vitamines en mineralen aan toegevoegd. Om vogels op een zo jong mogelijke leeftijd aan zaden te laten wennen, er werden enkele vette zaden toegevoegd dat ervoor zorgde dat de weerstand van de vogels verhoogd werdt.
Overtuig uzelf, dit eivoer is compleet, kan zo gevoerd worden en blijft lange tijd rul dat de opname bevorderd.
Ontwikkeld in het zuiden door jarenlang te testen in de praktijk, nu ook voor u verkrijgbaar!
Om de kwaliteit te waarborgen wordt dit eivoer nog altijd op ambachtelijke wijze in Zuid-Limburg gemaakt!

© 2022 - 2024 www.sjoerdzwart.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel